Product was successfully added to your shopping cart.
Min kurv Min kurv
Subtotal: 0,- DKK
Køb for min. 500 DKK og få fri fragt

Din kurv er tom.

Optjen altid 5% i bonus
Fri fragt over 500,-
14 dages fuld returret
Her kan du betale med MobilePay

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hardware, datalagring, kabler m.m.

Vi har her på siden samlet alt, hvad du har brug for af hardware, kabler, ladere, datalagring samt sikkerhedsudstyr mm. Til din stationære computer, bærbar, tablet eller andet IT udstyr.

Du kender nok en rædselshistorie eller to om uheldige sjæle, hvis computer går ned lige inden afleveringen af en vigtig opgave eller præsentation. Undgå at havne i lignende situationer, og husk at tage backup. Skal du lave en ekstern backup eller dele større filer med andre. ClickOffice tilbyder dig således et solidt udvalg af medier til datalagring bestående af blandt andet CD’er, DVD’er, USB-stik med mere.

Af USB-stiks kan vi blandt andet anbefale DataTraveler 100 generation USB drive fra Kingston, der er ideel både til hverdagsbrug på arbejdet, derhjemme og i skolen. USB-pinden er kompatibel med USA 3.0, som gør overførslen af filer, musik og film hurtigere end den foregående generation 2.0, som denne USB-pind også er kompatibel med. Vi forhandler Kingstons DataTraveler i alt fra 8 GB til 128 GB.

Har dine enheder brug for strøm, finder du her ladere til alle smartphones, hvad enten du har en Iphone, Samsung, Nokia, HTC eller anden smartphone, finder du her den lader du har behov for, på ClickOffice finder du også universale opladere, som passer til de fleste bærbare computere.
Vi forhandler alt i kabler og adaptere, hvad en enten det er netværkskabler, USB kabler eller adaptere til for at kunne læse dine medier eller at det er en power adapter til bilen, så du kan oplade dine enheder der, så kan vi hjælpe dig.

Opgrader dit hardware til de nyeste og bliv hurtig kørende, stop med at lade dig irritere over den unødvendige ventetid, når det kan lade sig gøre at slippe af med det, opgrader eksempelvis din harddisk til en SSD harddisk.