Product was successfully added to your shopping cart.
Min kurv Min kurv
Subtotal: 0,- DKK
Køb for min. 500 DKK og få fri fragt

Din kurv er tom.

Optjen altid 5% i bonus
Fri fragt over 500,-
14 dages fuld returret
Her kan du betale med MobilePay

Handelsbetingelser

Betalingsformer
Hos ClickOffice kan du betale med Dankort, VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro og MobilePay.

Priser
ClickOffice handler både med private og erhvervskunder. Alle priser på ClickOffice.dk og i øvrigt salgsmateriale er angivet ekskl. moms, med mindre andet fremgår. Priserne er altid angivet ekskl. fragt og miljøgebyrer. Miljøomkostninger indregnes på transporten af ordren, hvor alle ordrer debiteres et miljøgebyr på kr. 18,34. ClickOffice forbeholder sig retten til at justere tilbuds- og kampagnepriser uden forudgående varsel.

ClickOffice forbeholder sig retten til at begrænse antal købte varer pr. kunde. Den automatisk udsendte e-mail efter ordremodtagelse, er udelukkende en kopi af indkøbskurven. Mailen er derfor ikke en endelig accept af at handlen gennemføres. I tilfælde af at ordren ikke accepteres af ClickOffice, vil du blive kontaktet af vores kundeservice.

Ekspederingsgrænse
ClickOffice ekspederer ikke ordrer under kr. 100,- ekskl. moms.

Fragt og levering
Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 13.00 mandag-fredag, leveres inden for 1-3 arbejdsdage. 

ClickOffices leveringsbetingelser er gældende i hele Danmark (Grønland og Færøerne kun til dansk afskibningshavn).
Du betaler en fragt på kr. 40,- ekskl. moms ved ordrestørrelse under kr. 500,- ekskl. moms leveret til GLS Pakkeshop eller Erhvervsadresse
Prisen for fragt direkte til privatadresse er på kr. 50,- ekskl. moms ved ordrestørrelse under kr. 500,- ekskl. moms.
Der leveres gratis ved ordrestørrelser over kr. 500,- ekskl. moms.

Reklamationsret
Alle varer er dækket af 2 års reklamationsret i henhold til den danske lovgivning. ClickOffice forbeholder sig ret til at reparere eller substituere en bestilt vare, såfremt kvalitet og pris ikke forringes.

Fejl der skyldes forkert opbevaring eller anvendelse er ikke omfattet af reklamationsretten. ClickOffice er på intet tidspunkt ansvarlig for tab i forbindelse med drift, tid, arbejdsfortjeneste eller øvrige økonomiske tab. Henvendelser omkring reklamation skal ske til mail: kundeservice@clickoffice.dk. Returfragt i forbeholdes kunden.

Returret
Fortryder du dit køb, har du efter forbrugeraftaleloven ret til at gøre brug af din fortrydelsesret.

Oplysningen skal ske til kundeservice@clickoffice.dk inden for 14 dage. Derefter har du 14 dage til at returnere varen i ubeskadiget stand og original emballage til ClickOffice. Er varen synligt beskadiget ved modtagelsen er dette kundens ansvar, og ClickOffice forbeholder sig retten til at nægte modtagelsen af varen. Returfragt afholdes af kunden. Skaffe- og specialvarer tages ikke retur.
Tilbagebetaling af varen sker senest 14 dage efter du har givet ClickOffice besked om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. ClickOffice forbeholder sig retten til at tilbageholde udbetalingen indtil varen er modtaget retur, eller der er fremvist gyldig dokumentation på at varen er returneret. 
Ved værdiforringelse af varen som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Returvarer skal sendes til: ClickOffice A/S, Kvaglundvej 89, 6705 Esbjerg Ø

Privatlivspolitik
ClickOffice krypterer ved hjælp af SSL, som er den højest mulige standard indenfor kryptering og sikkerhed ved betaling online.

Sikkerheden omkring personfølsomme oplysninger og hvordan disse opbevares sker altid med størst muligt sikkerhedsniveau og videregives kun, hvis det er nødvendigt for samhandlen.
Cookies bruges i henhold til reglerne fra IT & Telestyrelsen http://www.itst.dk/ 

Forbehold
Det er kundens fulde ansvar at udvælge en varer der passer i kundens driftsmiljø.
ClickOffice tager forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer, leverandørsvigt fra underleverandør, samt force majeure.

Spørgsmål
Kontakt os gerne på tlf.: 70 24 70 70 eller mail: info@clickoffice.dk

ClickOffice A/S
Glentevej 14
6705 Esbjerg Ø
CVR: 37154687

Bemærk: returvarer skal sendes til Kvaglundvej 89, 6705 Esbjerg Ø

Bank: Spar Nord 9035-1980021331